FAQ
  • ALGEMEEN

WACHTWOORD AANVRAGEN
Heb je nog geen gebruikersnaam en wachtwoord voor het reservatiesysteem, klik dan op “registreren” rechtsboven op deze pagina en volg de instructies op het scherm om een gebruikersnaam en wachtwoord aan te maken.

WACHTWOORD VERGETEN OF EEN NIEUW WACHTWOORD AANVRAGEN
Ben je je wachtwoord vergeten of wil je een nieuw wachtwoord instellen, klik dan op “inloggen” rechtsboven op deze pagina en klik op de knop "WACHTWOORD RESETTEN”. Volg de instructies op het scherm om een nieuw wachtwoord in te stellen.

IK WIL INLOGGEN OP MIJN ACCOUNT MET MIJN BURGERPROFIEL
Om te kunnen inloggen met het burgerprofiel moet je éénmalig je paspoort/burgerpofiel koppelen aan je account. Hiervoor moet je inloggen met je paswoord. Onder "Mijn profiel" vind je een tabblad "login". Hier kan je je burgerprofiel koppelen aan je account door je paspoort te koppelen via een kaartlezer. Eénmaal dit gelukt is kan je inloggen met het burgerprofiel.

  • PROFIELEN

IK KREEG EEN MAIL OM MIJN ACCOUNT TE BEVESTIGEN MAAR KRIJG DE MELDING "GEBRUIKER AL GEVERIFIEERD"
Om de registratie te voltooien zal je je paswoord moeten resetten. Klik op "wachtwoord resetten".

IK KRIJG DE MELDING DAT "MIJN GEZINDSLID REEDS GEREGISTREERD IS BIJ EEN ANDERE FAMILIE"
In het kader van co-ouderschap en nieuwe samengestelde gezinnen is het mogelijk om een kind toe te voegen bij zowel de familie van de mama als bij de familie van de papa. Als één van beiden het kind reeds aangemaakt heeft (op basis van het rijksregisternummer), zal de andere ouders de melding ontvangen dat het gezinslid reeds geregistreerd is bij een andere familie. Je kan het kind dan alsnog toevoegen aan je familie door het rijksregisternummer en de naam van de familie door te mailen naar webshop@denderleeuw.be Wij zullen het kind dan manueel toevoegen aan jouw familie.

AANPASSEN E-MAILADRES IN JE PROFIEL
Je gaat naar ‘Mijn profiel’ en klikt vervolgens op het tabblad ‘Gezinsprofiel’ en dan tabblad ‘Contactpersonen’. Je kiest de contactpersoon wiens e-mailadres je wil aanpassen en klikt op bewerken. Dan e-mailadres aanpassen en opslaan.

  • KIND INSCHRIJVEN

REGISTREREN OM ALS OUDER KINDEREN IN TE SCHRIJVEN VOOR ACTIVITEITEN
Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “Inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar “mijn profiel” en volg de instructies op het scherm. Hou het rijksregisternummer van jezelf en van je kinderen bij de hand.

REGISTREREN DAT MIJN KIND GEBRUIK WENST TE MAKEN VAN DE VOOR- EN NASCHOOLSE OPVANG OF DE WOENSDAGNAMIDDAGOPVANG
Ga naar het aanmeldscherm door op de knop “Inloggen” rechtsboven te klikken en meld je aan met je gebruikersnaam en wachtwoord. Ga naar “MIJN PROFIEL” > “Profielen” > “Inschrijven kinderen”, klik op “REGISTREER FAMILIE” en volg de instructies op het scherm. Hou het rijksregisternummer van jezelf en van je kinderen bij de hand.